ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνεχίζει τις «εξυπνάδες» ο Evros Glijin! «Θέλω 5000 ευρώ για κάθε διαταγή…» VIDEO

Συνεχίζει τις «εξυπνάδες» ο Evros Glijin! «Θέλω 5000 ευρώ για κάθε διαταγή…» VIDEO

Πολιτικά ασυμμόρφωτος παραμένει ο νεαρός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook με τους αστυνομικούς της τροχαίας, έστω κι αν αυτό εμπεριέχει κινδύνους για τον ίδιο.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Ενημέρωση στις 12», του Ονούφριου Σωκράτους στο «Plus Tv», μίλησε το πρόσωπο της ημέρας, ο Εύρος Δημητρίου, ώστε να δώσει την δική του θέση για τα όσα έγιναν με τους αστυνομικούς στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Facebook.

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη κατά του «Evros Glijin» από την Αστυνομία - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Ο Εύρος, θέλησε με τον δικό του τρόπο να εξηγήσει την στάση του απέναντι στους αστυνομικούς και γενικότερα τις θέσεις του, δίνοντας παράδειγμα εταιρείας fast food, για να καταλήξει στο ότι «ο άνθρωπος δεν υπηρετεί την εταιρεία αλλά η εταιρεία υπηρετεί τον άνθρωπο, γι’ αυτό φτιάχτηκαν όπως και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική», είπε.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής απάντησε στον νεαρό λέγοντας του ότι, «η Αστυνομία και η Πυροσβεστική δεν είναι ιδιωτικές εταιρείες», ο Εύρος αντέδρασε λέγοντας του, «επιάσετε με τηλέφωνο να πω την γνώμη μου οξά να πείσετε τον κόσμο ότι έχετε δίκαιο;».

Στα όσα δήλωσε στην εκπομπή ο νεαρός, δεν φάνηκε σε καμία στιγμή να συμμορφώθηκε, ούτε και μετά την δημοσιοποίηση της ποινικής δίωξης που θα ασκηθεί προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Με πολυετή φυλάκιση και πρόστιμο «καμπάνα» κινδυνεύει ο Έβρος Δημητρίου - Οι ποινές που επισύρουν τα αδικήματα του

Καταλήγοντας, ο Youtuber, είπε ότι αφού εκτέλεσε όλες τις διαταγές του αστυφύλακα τώρα, θέλει 5000 ευρώ για την κάθε διαταγή που εκτέλεσε, αφού όπως αναφέρει, αυτό που έκανε ο αστυνομικός, που διέταξε άνθρωπος άλλον άνθρωπο, θέλει τα λεφτά του και δεν θέλει να δικαιολογηθεί σε κανέναν.

Διαβάστε επίσης: Οι Κύπριοι γλεντάνε τον Evro Glijin στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ενημέρωση στις 12» :

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top