ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αστυνομικοί προχωρούν με ιδιωτικές αγωγές κατά του Gligin – Τι συμβαίνει με την ποινική δίωξη - VIDEO

Οι αστυνομικοί προχωρούν με ιδιωτικές αγωγές κατά του Gligin – Τι συμβαίνει με την ποινική δίωξη - VIDEO

Με αστικές αγωγές κατά του Εύρου Δημητρίου φαίνεται να προχωρούν οι δυο αστυνομικοί που έγιναν αντικείμενα δημόσιας εξύβρισης αλλά και παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων χωρίς την συγκατάθεση τους.

Συγκεκριμένα, ήδη ο ένας εκ των δυο αστυνομικών όπως μεταδόθηκε από το MegaOne και στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα», ανεξάρτητα με την απόφαση του Αρχηγείου θα προχωρήσει με προσωπική — ιδιωτική αγωγή κατά του Gligin, καθώς θεωρεί ότι πρόσβαλε τόσο τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο όσο και την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης» αναφέρουν ότι και ο δεύτερος αστυνομικός θα ακολουθήσει την ίδια οδό δηλαδή της ιδιωτικής αστικής αγωγής.

Περί ποινικής δίωξης και δηλώσεις Αγγελίδη

Αναφορικά με το αν θα διωχθεί ποινικά ή όχι ο Εύρος Δημητρίου, αυτό που σημειώνει η Αστυνομία είναι ότι η υπόθεση διερευνάται και ο φάκελος θα διαβιβαστεί στο γενικό εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει την ποινική δίωξη του ή όχι.

Η τοποθέτηση του εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη την Τρίτη (31/1) σε Μ.Μ.Ε παρερμηνεύτηκε καθώς μεταδόθηκε ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος «δεν θα διωχθεί τελικά ποινικά», κάτι που ακριβώς διερευνάται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ToThemaOnline, η Αστυνομία θεωρεί ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα στο εν λόγω βίντεο και έχουν να κάνουν με την δημόσια εξύβριση αλλά και την παραβίαση προσωπικών δεδομένων χωρίς συγκατάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινική δίωξη κατά του «Evros Glijin» από την Αστυνομία - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Ωστόσο, ακόμη και αν η αστυνομία σχηματίσει φάκελο που εμπεριέχει την ύπαρξη ποινικών αδικημάτων τον τελικό λόγο έχει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πολυετή φυλάκιση και πρόστιμο «καμπάνα» κινδυνεύει ο Έβρος Δημητρίου - Οι ποινές που επισύρουν τα αδικήματα του

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top