Πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία στην Λεμεσό - Στην σκηνή έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία στην Λεμεσό - Στην σκηνή έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής

Την Παρασκευή (3/2) η ώρα 03:24 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία στην οδό Χανεών στο χωριό Παραμύθα στη Λεμεσό.

Για την Πυρκαγιά, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:30.  

Η εξοχική κατοικία καθώς επίσης και  το περιεχόμενο της έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.  

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων και Αναπνευστικές συσκευές.

Την ώρα της πυρκαγιάς δεν βρισκόταν κανένας στην οικία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Παρασκευή (3/2).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.