ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΕΛΕΤΡΑ: Κάηκαν ζωντανά δυο σκυλιά από πυρκαγιά – Το λάθος που έκαναν οι ιδιοκτήτες

ΘΕΛΕΤΡΑ: Κάηκαν ζωντανά δυο σκυλιά  από πυρκαγιά – Το λάθος που έκαναν οι ιδιοκτήτες

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία το απόγευμα της Πέμπτης 02/02 με αποτέλεσμα τα δυο σκυλιά του ιδιοκτήτη να καούν ζωντανά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 18.07 το απόγευμα της Πέμπτης 02/02  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Γιάννη Κρανιδιώτη στο δρόμο Θελέτρα - Κάθικα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλις Χρυσοχούς καθώς επίσης ο Αγροτικός Σταθμός Στρουμπιού και ο Σταθμός Πάφου με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.50. Από την πυρκαγιά κάηκε ,ένα στεγνωτήριο ρούχων και άλλος εξοπλισμός στον χώρο.

Από τον καπνό και την θερμότητα έπαθε ζημιά η βαφή του υπογείου, που βρισκόταν το στεγνωτήριο και ο πάνω όροφος. Κατά τη ώρα έναρξης της πυρκαγιάς οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Να σημειώσουμε πως οι δυο σκύλοι του ιδιοκτήτη πέθαναν από το καπνό και την θερμότητα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα από το νερό των πυροσβεστικών οχημάτων, 2 Αναπνευστικές συσκευές και συσκευή εξαερισμού για εξαερισμό του χώρου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και πιθανότατα η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε στεγνωτήριο ρούχων το οποίο ήταν σε λειτουργία.

Τα αίτια θα τα διερευνήσει και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία σήμερα για το τελικό πόρισμα.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top