ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ: Στην εντατική διασωληνωμένος ο 49χρονος πρώην αστυνομικός – Το λάθος που έκανε

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ: Στην εντατική διασωληνωμένος ο 49χρονος πρώην αστυνομικός – Το λάθος που έκανε

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευή 03/02 ο 49χρονος μοτοσικλετιστής.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, γύρω στις 16:45 το απόγευμα της Παρασκευής 03/02, μοτοσικλέτα που οδηγούσε o 49χρονος από την Πάφο, στη λεωφόρο Χρ. Κκέλη στην Κισσόνεργα, με κατεύθυνση την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,  ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Ο μοτοσικλετιστής δεν έφερε κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και ακολούθως στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου και βρίσκεται στον αναπνευστήρα.

Πρόκειται για 49χρονο πρώην Αστυνομικό της ΑΔΕ Πάφου ο οποίος αφυπηρέτησε νωρίτερα λόγω προβλημάτων υγείας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE