ΠΡΟΣΟΧΗ: Aποσύρεται μίξερ φραπέ από την αγορά! Για ποιο λογο; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Aποσύρεται μίξερ φραπέ από την αγορά! Για ποιο λογο; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι καταναλωτές με το εν λόγω προϊόν

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά μίξερ φραπέ το οποίο δεν συνοδεύεται από την απαιτούμενη δήλωση συμμόρφωσης EE και τεχνικό φάκελο  και για το λόγο αυτό έχει διατάξει την απόσυρσή του από την αγορά.

Προϊόν:
· Κατηγορία: Συσκευές κουζίνας
· Είδος: Μίξερ φραπέ με βάση
· Εμπορική επωνυμία: K.T.S.
· Μοντέλα: HSM-705 & HSM-705S
· Χαρακτηριστικά: 230 V, 50 Hz, 100 W
· Χώρα κατασκευής: Κίνα
· Ηλεκτρονικοί κωδικοί αναγνώρισης (στη συσκευασία):
5029235488020, 5029235488013
· Εισαγωγέας (στη συσκευασία): K.T.S Ltd

Προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

Όποιος χρειάζεται πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τα δικαιώματα του καταναλωτή, που αφορούν το συγκεκριμένο προϊόν, μπορεί να επικοινωνεί με την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, στο τηλέφωνο 1429 (Γραμμή Καταναλωτή).

Παρακαλείται, επίσης, οποιοσδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, στο τηλέφωνο 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλεομοιότυπο 22348202.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE