ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΛΟΣΣΙ: Βρέθηκε αναπτήρας κάτω από το κρεβάτι του άτυχου Αντωνάκη – Ολοκληρώθηκε η νεκροψία

ΚΟΛΟΣΣΙ: Βρέθηκε αναπτήρας κάτω από το κρεβάτι του άτυχου Αντωνάκη –  Ολοκληρώθηκε η νεκροψία

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 06/02 η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου Αντωνάκη Παναγιώτου ο οποίος κάηκε ζωντανός το βραδύ του Σαββάτου 04/02 στο γηροκομείο «Άγιος Ιωάννης» στο Κολόσσι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, λόγω του απανθρακωμένου σώματός του δεν κατέστη δυνατόν να διαφανούν τα ακριβή αίτια. Όπως μας επισήμανε, από την σορό του 52χρονου λήφθηκαν διάφορα δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως μετά από έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, κάτω από το κρεβάτι του άτυχου 52χρονου εντοπίστικε αναπτήρας.

Τώρα, αν ο 52χρονος έπαιζε με τον αναπτήρα και έβαλε μόνος του φωτιά για την ώρα δεν μπορεί να το διαπιστώσει κανείς καθώς ο συγκάτοικος τους δυστυχώς δεν μπορεί να δώσει κατάθεση αφού είναι άτομο με διανοητική στέρηση.

Φως στην όλη υπόθεση θα δώσει η έκθεση της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, πρόκειται για άτομο με ψυχολογικές διαταραχές και πυρομανής καθώς και στο παρελθόν επιχείρησε να βάλει φωτιά στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΟΛΟΣΣΙ: Πώς ο πυρομανής 52χρονος Αντωνάκης κάηκε ζωντανός – Νοσηλευτής έτρεξε να προλάβει το κακό…

ΚΟΛΟΣΣΙ: Τραγικό! Απανθρακώθηκε βάζοντας φωτιά στο γηροκομείο όπου έμενε – Νεκρός 52χρονος άντρας

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top