ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδειγματική τιμωρία στους οπαδούς που προκάλεσαν επεισόδια στο ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Παραδειγματική τιμωρία στους οπαδούς που προκάλεσαν επεισόδια στο ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Άμεσα τιμωρήθηκαν τα τρία πρόσωπα που προκάλεσαν επεισόδια στον Κυριακάτικο αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Τα τρία πρόσωπα, ηλικίας 28, 39 και 44 ετών, τα οποία συνελήφθηκαν την Κυριακή (5/2) για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, παράνομης συνάθροισης και εξύβρισης κατά παράβαση του νόμου περί βίας στα γήπεδα, οδηγήθηκαν την Δευτέρα (6/2) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους προσωρινό διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους κατά τις ημέρες και ώρες που η ΑΕΚ Λάρνακας θα αγωνίζεται.

Επίσης, θα παρουσιάζονται στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της εν λόγω ομάδας, καθώς και μια φορά την εβδομάδα θα παρουσιάζονται και θα υπογράφουν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια προκάλεσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ΓΣΠ! Έδειραν και επιτηρητή – Τρεις συλλήψεις

*φώτο αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top