«Λίμνη» ο δρόμος από το ΓΣΠ προς τα φώτα του «Ορφανίδη»! Κλειστός για όλα τα οχήματα

«Λίμνη» ο δρόμος από το ΓΣΠ προς τα φώτα του «Ορφανίδη»! Κλειστός για όλα τα οχήματα

Δρόμοι έκλεισαν στη Λευκωσία λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω έντονων βροχοπτώσεων και συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού στο οδόστρωμα, ο δρόμος από το Στάδιο ΓΣΠ μέχρι τα φώτα τροχαίας Ορφανίδη, είναι κλειστός για όλα τα οχήματα, καθώς επίσης και το γεφύρι του Πεδιαίου στον Στρόβολο.

Επίσης, στις περιοχές Ανθούπολης, Λακατάμειας και Κοκκινοτριμιθιάς, οι δρόμοι εξακολουθούν να είναι επικίνδυνοι λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

To Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη το ψήφισμα για την έκθεση προόδου της Τουρκίας αναφορικά με την ενταξιακή της πορεία και τις σχέσεις της, που συνέταξε ο εισηγητής Ισπανός Ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών Νάτσο Σάντσεθ Αμόρ.