ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη ένα άτομο για την επίθεση εναντίον Τ/κ οδηγού ταξί, γράφει η Γενί Ντουζέν

Συνελήφθη ένα άτομο για την επίθεση εναντίον Τ/κ οδηγού ταξί, γράφει η Γενί Ντουζέν

Ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες που επιτέθηκαν πριν από τρεις μήνες σε Τουρκοκύπριο οδηγό ταξί στον Άγιο Δομέτιο, συνελήφθη από την Κυπριακή Αστυνομία, γράφει στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η Γενί Ντουζέν που φιλοξενεί δηλώσεις του Τ/κ οδηγού, Αλί Καραπασιά.

Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομία σήμερα, αναφέρει ότι στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά επίθεση και πρόκληση πραγματικής βλάβης εναντίον 37χρονου που σημειώθηκε στις 21/11/2016, συνελήφθη στις 10/2/17 και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Επίσης, χθες συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και δεύτερος 22χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο πρώτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στις 11/2/17, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για τέσσερις ημέρες, ενώ ο δεύτερος 22χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για μία μέρα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, ο Καραπασιά ανέφερε ότι η «ε/κ αστυνομία» ενδιαφέρθηκε πολύ για το θέμα και του εξήγησαν ότι βρίσκονται στα ίχνη και του δεύτερου δράστη. Πρόσθεσε ότι χθες το πρωί τον κάλεσαν να μεταβεί στο «νότο» και αναγνώρισε τον ένα ύποπτο σε αναγνωριστική παράταξη. «Οι αστυνομικοί ενδιαφέρθηκαν πάρα πολύ για την υπόθεση. Εξήγησαν ότι αυτή η περίπτωση είναι πολύ πιο ευαίσθητη απ’ ότι θα ήταν αν γινόταν εναντίον ενός Ε/κ και θέλησαν να δείξουν την ευαισθησία τους για το θέμα. Μου είπαν ότι είναι ακόμα πιο υπεύθυνοι για τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον Τ/κ».

Η Γενί Ντουζέν, επικαλούμενη πληροφορίες, γράφει ότι ο Ε/κ ηγέτης, Νίκος Αναστασιάδης είναι πολύ ευαισθητοποιημένος στο θέμα των επιθέσεων που σημειώθηκαν πρόσφατα εναντίον Τ/κ στο Τρόοδος και ότι έδωσε εντολή να βρεθούν οι δράστες αυτοί. Επίσης αναφέρει ότι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού καταβάλλει πολλές προσπάθειες για να αποτραπούν τέτοιου είδους επεισόδια.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top