ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και του πήραν τα ναρκωτικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και του πήραν τα ναρκωτικά

Ποσότητα κάνναβης πέραν των 260 γραμμαρίων κατάσχεσε την Τρίτη 14/2, στη Λεμεσό, η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), μέλη της οποίας συνέλαβαν 41χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Γύρω στις 2.35μ.μ. την Τρίτη 14/2, στη λεωφόρο Αμαθούντος, στην Παρεκκλησιά, τα μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 41χρονος.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 250 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των €1,428.
 
Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 41χρονου, στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 12 γραμμαρίων περίπου, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των €1,500.
 
Εναντίον του 41χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE