ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΩΜΟΣ: Άκαρπες οι έρευνες για τον Αντρέα Γιάγκου – Εθελοντές «παίρνουν» την υπόθεση πάνω τους

ΠΩΜΟΣ: Άκαρπες οι έρευνες για τον Αντρέα Γιάγκου – Εθελοντές «παίρνουν» την υπόθεση πάνω τους

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 21/2 οι έρευνες του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό του Ανδρέα Γιάγκου, ηλικίας 31 ετών, από την Ερήμη της Επαρχίας Λεμεσού, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ενώ την Τετάρτη 22/2 οι έρευνες συνεχίζονται από ομάδες εθελοντών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι έρευνες υπό την καθοδήγηση του Κέντρου θα επαναληφθούν μόνο κατά την περίπτωση που δοθούν συγκεκριμένες πληροφορίες ή να υπάρξουν στοιχεία που να δικαιολογούν την επανάληψή τους.

Οι έρευνες απέβησαν άκαρπες ενώ παρά την παύση της συντονισμένης επιχείρησης που Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, στο μέρος έμειναν ομάδες εθελοντών δυτών που επιχειρούν και σήμερα 5η μέρα για την ανεύρεσή του στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού.

Οι έρευνες  συνεχίστηκαν για 4η συνεχόμενη ημέρα για τον εντοπισμό του Ανδρέα Γιάγκου, ο οποίος αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου 18/2 όταν είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή Πωμού.

ΠΩΜΟΣ: «Ο Αντρέας είχε βγει στην επιφάνεια…» Ο συντονιστής των εθελοντών δυτών μιλά στο ThemaOnline – Συγκινητική η προσπάθειά τους

Οι χθεσινές έρευνες κάλυψαν θαλάσσια περιοχή και ακτογραμμή περίπου 350 τετραγωνικών χιλιομέτρων, από τον Κάτω Πύργο μέχρι και το Άκρο Αρναούτη στον Ακάμα.

Εκτελέστηκαν επίσης υποθαλάσσιες έρευνες περιμετρικά του σημείου στο οποίο είχε ανευρεθεί το ψαροτούφεκο του δύτη σε ακτίνα 3 τετραγωνικών χιλιομέτρων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η έκκληση των συμμαθητών και «σειράων» του Ανδρέα Γιάγκου για τον εντοπισμό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αρνητική εξέλιξη στις προσπάθειες για εντοπισμό του Αντρέα Γιάγκου – Δυστυχώς σταματούν τις συστηματικές έρευνες οι αρχές την Τρίτη 21/2

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top