ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Όχημα της Προεδρικής Φρουράς κτύπησε τον Λίο τελικά

Όχημα της Προεδρικής Φρουράς κτύπησε τον Λίο τελικά

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Φιλελεύθερο», ο Λίο ο αγαπημένος σκύλος του Προέδρου, πέθανε από ατύχημα τελικά. Άλλωστε, ήταν πέντε ετών.

Ενώ είχε αναφερθεί, ότι είχε πάθει ανακοπή καρδιάς, η  πραγματικότητα είναι ότι μπλέχτηκε στις πίσω ρόδες του οχήματος της φρουράς του Προέδρου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως διαπιστώθηκε, την Δευτέρα (21/2), ο μικρός Λίο (Scottish Terrier) παγιδεύτηκε στον πίσω δεξιό τροχό του οχήματος, το οποίο τον κτύπησε άσχημα.

Καθώς ο οδηγός προσπαθούσε να παρκάρει ένιωσε κάτι να κτυπά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου,  σταμάτησε και έσπευσε μαζί με άλλους για βοήθεια.

Μεταφέρθηκε άμεσα στον κτηνίατρο, αλλά ήταν πολύ αργά γιατί ο μικρός Λίο είχε ήδη φύγει.  

Συγκινημένος ο ΠτΔ αναρτά στον twitter «έφυγε ο αγαπημένος μου Λίο».

To Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου θα προτείνει στον Πρόεδρο να υιοθετήσει ένα σκυλάκι από κάποιο καταφύγιο και έτσι να δοθεί το καλό παράδειγμα σε όλους τους πολίτες να κάνουν το ίδιο και να μην αγοράζουν σκυλιά ράτσας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top