ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικός απειλεί πολίτη να εγκαταλείψει την οικία του – Ο αδελφός του ο «κινητήριος μοχλός»

ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικός απειλεί πολίτη να εγκαταλείψει την οικία του – Ο αδελφός του ο «κινητήριος μοχλός»

Πολίτης, έκανε ήδη της καταγγελία του στην Ανεξάρτητη Αρχή Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, η οποία διόρισε ποινικό ανακριτή για την υπόθεση, εκφοβισμού και απειλής του από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», πολίτης ισχυρίζεται ότι αστυνομικός της Τροχαίας, μπαίνει στην περιφραγμένη αυλή του σπιτιού του και εκφράζει απειλές εναντίον του σε περίπτωση που δεν εγκαταλείψει την οικία του.

Όπως υποστηρίζει ο παραπονούμενος, αυτό γίνεται συχνά, αφού πρώτα πηδά πάνω από την περίφραξη, εισέρχεται στην περιουσία του, περιφέρεται στον κήπο του και τον βρίζει αποκαλώντας τον ψυχοπαθή και κάνοντας του απειλητικές χειρονομίες.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης της οικίας, ισχυρίζεται ότι, ο συγκεκριμένος αστυνομικός, στέλνει και συναδέλφους του αστυνομικούς για να τον εκφοβίσουν με διάφορες προφάσεις.

Ο πολίτης, στο παράπονό του, τόνισε πως έχει φωτογραφίσει τον αστυνομικό την ώρα που βρισκόταν στον κήπο του και τον απειλεί με χειρονομίες.

Ο παραπονούμενος αναφέρει στην επιστολή του προς την Ανεξάρτητη Αρχή ότι, έχει περιουσιακές διαφορές με τον αδελφό του που τυγχάνει να έχει κάποια σχέση με τον συγκεκριμένο αστυνομικό και επιδιώκει την απομάκρυνσή του από την οικία όπου διαμένει τώρα με τον γιό του. «Με έχει τρομοκρατήσει και φοβάμαι για τη ζωή μου και την ασφάλεια της οικογένειάς μου», τονίζει ο πολίτης που διαμένει στην Κάτω Πάφο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top