Παραδόθηκαν στις Κυπριακές Αρχές δύο καταζητούμενοι

Παραδόθηκαν στις Κυπριακές Αρχές δύο καταζητούμενοι

Στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας παραδόθηκαν την Τετάρτη 1/3 δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 26 ετών, που είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Οι δύο, συνελήφθησαν από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στις 18 Φεβρουαρίου 2017, όταν μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, τους ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού.  

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή των δύο προσώπων και κατασχέθηκαν οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά έντεκα κιλά κάνναβης.

Εναντίον των δύο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή σύλληψη νεαρών με τεράστια ποσότητα ναρκωτικών! Έριξαν πυροβολισμούς οι Αστυνομικοί

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE