ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ποινική ανάκριση για διαφθορά αστυνομικών στην υπόθεση απαγωγής βρέφους από την δισεκατομμυριούχο μητέρα του

Ποινική  ανάκριση για διαφθορά αστυνομικών στην υπόθεση απαγωγής βρέφους  από την δισεκατομμυριούχο μητέρα του

Στον διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή έχει προχωρήσει εδώ και δυο μήνες ο Γενικός Εισαγγελέας σε ότι αφορά της εμπλοκή αστυνομικών στην υπόθεση απαγωγή του μωρού της Ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η εφημερίδα «Πολίτης» την Κυριακή 05/03 και ο συνάδελφος, Μανώλης Καλατζής, αστυνομικοί σε συνεργασία με πρώην αστυνομικούς και άλλους αετονύχηδες «έγδυσαν» τους πολυεκατομμυριούχους γονείς του 17 μηνών βρέφους, προσφέροντάς τους υπηρεσίες για τον εντοπισμό και τον μην εντοπισμό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμά, αστυνομικοί διαβίβαζαν παραπλανητικές πληροφορίες στις υπηρεσίες τους για το που κρυβόταν δήθεν η παρένθετη μητέρα ενώ την ίδια ώρα συνεργάζονταν με ιδιώτες που είχαν προσβληθεί είτε από τον πατέρα είτε από την μητέρα.

Φυσικά όλα τα με το αζημίωτο καθώς τα «τσέπωναν» για τα καλά και  από τους δυο πολυεκατομμυριούχους.

Όπως σημειώνεται μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα, η Αστυνομία παρακολουθούσε τον πατέρα Nikolai Smirnov καθώς ήταν γνωστό ότι ο ίδιος έκρυβε την παρένθετη μητέρα. Αστυνομικοί κάρφωναν τους συνάδελφους τους στον Ρώσο με τον τελευταίο να λαμβάνει τα μετρά του. Μάλιστα, αστυνομικοί έβγαζαν σκοπιά κάτω από το διαμέρισμα στη Λεμεσό προστατεύοντας την παρένθετη μητέρα.

Από την άλλη η βιολογική μητέρα της μικρής Σοφίας πλήρωνε αδρά αστυνομικούς μέσω άλλης ιδιωτικής εταιρείας για να βρει το παιδί της.

Η δουλειά χάλασε όταν οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν την παρένθετη μητέρα σε στρατιωτική περιοχή. Μαζί της ήταν άλλοι τρεις Ελληνοκύπριοι και ένας Αλβανός.

Να σημειωθείς πως για την υπόθεση έχουν ανακριθεί μέχρι στιγμής αρκετοί αστυνομικοί μεταξύ των οποίων και υψηλόβαθμοι του Αρχηγείου Αστυνομίας οι οποίοι είχαν γνώση για την υπόθεση.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το βρέφος παρέλαβε από την  Τουρκία ο ετεροθαλής αδελφός της πολυεκατομμυριούχου, ενώ καταζητούνται από τις Ρωσικές Αρχές τόσο ο πατέρας αλλά και η παρένθετη μητέρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στο ψευδοδικαστήριο με το 17μηνο βρέφος η Μπεζπγιάταγια που κατηγορείται για απαγωγή από τη Ρωσίδα πολυεκατομμυριούχο

 Οι τέσσερις Ε/Κ συνελήφθησαν με το 17μηνο βρέφος της Ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου!

Τριήμερη προσωποκράτηση για τέσσερις Ελληνοκυπρίους στα κατεχόμενα – Τους εμπλέκουν σε υπόθεση με 17μηνο παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top