Ο Σάββας Βέργας φώναξε την Κενεβέζου στο κελί του και της έπαιξε «το νύχτωσε χωρίς φεγγάρι» με τρεμάμενη φωνή – «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τα βράδια» - VIDEO

Ο Σάββας Βέργας φώναξε την Κενεβέζου στο κελί του και της έπαιξε «το νύχτωσε χωρίς φεγγάρι» με τρεμάμενη φωνή – «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τα βράδια» - VIDEO

Ο Σάββας Βέργας μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές στην εκπομπή «Βέτο» και στην Αιμιλία Κενεβέζου.

Στο πρώτο μέρος των δηλώσεων του ο κ. Βέργας φαινόταν αρκετά εξωστρεφής και ευδιάθετος κάνοντας την δική του αυτοκριτική για τα λάθη που διέπραξε σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Μάλιστα ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από ολόκληρο το Κυπριακό λαό σημειώνοντας παράλληλα ότι «μου αξίζει η τιμωρία όμως έχω το δικαίωμα σαν άνθρωπος να ζήσω».

Στο δεύτερο σκέλος της συνέντευξης του ο ίδιος φώναξε την δημοσιογράφο στο κελί του, πήρε το μπουζούκι στα χέρια και με την βοήθεια συγκρατούμενου του τραγούδησαν για τα δύσκολα βράδια που περνούν στις φυλακές.

Συγκεκριμένα το τραγούδι που επέλεξε ο πρώην Δήμαρχος Πάφου ήταν «το νύχτωσε χωρίς φεγγάρι» το οποίο τραγούδησε με τρεμάμενη φωνή για να εξομολογηθεί στο τέλος «δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τα βράδια».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.