ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Λύθηκε το μυστήριο με τον ξυλοδαρμό του ΕΛΔΥΚάριου - Πώς από έναν καβγά στο δρόμο κατέληξε στο νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Λύθηκε το μυστήριο με τον ξυλοδαρμό του ΕΛΔΥΚάριου - Πώς από έναν καβγά στο δρόμο κατέληξε στο νοσοκομείο

Λύθηκε το μυστήριο γύρω από την υπόθεση ξυλοδαρμού του 45χρονου ΕΛΔΥΚάριου. Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12/03) σε πρατήριο καυσίμων στην Λάρνακα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ελεύθεροι αφέθηκαν για την ώρα οι τρεις νεαροί από την Λάρνακα οι οποίοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα 13/03 ως οι ύποπτοι για το ξτυλοφόρτωμα του επιλοχία της ΕΛΔΥΚ έξω από πρατήριο καυσίμων την Κυριακή (12/03) το μεσημέρι.

Όπως μας αναφέρθηκε οι τρεις νεαροί μετά την σύλληψη τους παραδέχθηκαν πώς έγιναν τα γεγονότα.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως οι τρεις τους ήρθαν σε λογομαχία μαζί με τον 45χρονο επιλοχία της ΕΛΔΥΚ, κοντά στα φανάρια της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού. Μάλιστα, ισχυρίστηκαν πως ο 45χρονος τους ανέκοψε την πορεία του οχήματος τους.

Μετά την λογομαχία στο φωτινό σηματοδότη, οι τρεις νεαροί βρέθηκαν με τον ΕΛΔΥΚάριο στο πρατήριο καυσίμων.

Στις καταθέσεις τους οι τρεις νεαροί, ανέφεραν πως μόνο ένα κτύπημα δέχθηκε ο 45χρονος άντρας και κατόπιν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Το περιστατικό πάντως καταγράφηκε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του πρατηρίου καυσίμων.

Οι τρεις νεαροί ηλικίας 20,21 και 22 αντίστοιχα, αφού πρώτα παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στο περιστατικό αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Να σημειώσουμε πως η κατάσταση της υγείας του 45χρονου επιλοχία της ΕΛΔΥΚ  βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ ακόμη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι νεαροί Ελληνοκύπριοι ηλικίας 20, 21 και 22 χρόνων αντίστοιχα παραδέχτηκαν πως βρίσκονταν στον χώρο που έγινε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύλληψη έγινε κατόπιν μαρτυρίας και παρακολούθησης του κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου καυσίμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Χειροπέδες» σε τρεις νεαρούς για ξυλοδαρμό 45χρονου Επιλοχία της ΕΛΔΥΚ - Τον έστειλαν αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεαροί Κύπριοι ξυλοκόπησαν άγρια επιλοχία της ΕΛΔΥΚ – Τον έστειλαν αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο - Καταζητούνται από την Αστυνομία

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top