ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 53χρονη νεκρή ύστερα από επίθεση 46χρονου- Την περιέλουσε με καυστικό οξύ – Βαρύς ο πέλεκυς από το Κακουργιοδικείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 53χρονη νεκρή ύστερα από επίθεση 46χρονου- Την περιέλουσε με καυστικό οξύ – Βαρύς ο πέλεκυς από το Κακουργιοδικείο

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 15/10/16, όπου ο καταδικασθείς πλέον 46χρονος, είχε περιλούσει την πρώην συμβία του με καυστικό οξύ.

Το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας καταδίκασε την Τετάρτη 15/3 σε ποινή φυλάκισης 16 χρόνων, πρόσωπο ηλικίας 46 χρόνων, αφού το βρήκε ένοχο στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας.
 
Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της 15ης Οκτωβρίου, 2016, ο καταδικασθείς είχε περιλούσει με καυστικό υγρό 53χρονη στη Λευκωσία, η οποία απεβίωσε το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Απόπειρα φόνου στην Λευκωσία: 44χρονος περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία το

Απόπειρα φόνου Λευκωσίας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 53χρονης – Με εγκαύματα και ο γιος τη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε η γυναίκα με το καυστικό οξύ - Συνελήφθη για φόνο ο πρώην της που την περιέλουσε

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE