LIFESTYLE

Μεγάλες αλλαγές στον Alpha Κύπρου! Μετακομίζει το «Louis Night Show»! ΦΩΤΟ - VIDEO

Μεγάλες αλλαγές στον Alpha Κύπρου! Μετακομίζει το «Louis Night Show»! ΦΩΤΟ - VIDEO

Την ερχόμενη Πέμπτη δεν θα παρακολουθήσουμε την σατιρική εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη...

Το «Louis Night Show» εκτάκτως αυτήν την βδομάδα θα μεταδοθεί την Παρασκευή, 17/3, στις 10:10 μμ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον μεγάλο αγώνα που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ με την Αντερλεχτ, την ερχόμενη Πέμπτη, τον οποίο αναμένεται να παρακολουθήσει ολόκληρη η Κύπρος.

Φυσικά ο ALPHA Κύπρου με μια κίνηση ματ αναμένεται να αλλάξεει τα δεδομένα στην ψυχαγωγία. Από την ερχόμενη βδομάδα η πετυχημένη κωμική παραγωγή «Έλα στη θέση μου», με πρωταγωνιστές τους Μαρίνο Κόνσολο και Γιάννη Τσιμιτσέλη θα προβάλλεται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA NEWS ενώ η αγαπημένη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» θα προβάλλεται αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη μετά την «Μουρμούρα» θα παρακολουθούμε «Το Σόι Σου» με αλλαγές στην ώρα και μέρα προβολής να ακολουθούν και για στον «Αστερα Ραχούλας» και το «Πάμε Πακέτο».

Αναλυτικά: «Έλα στη θέση μου» από Δευτέρα 20 Μαρτίου καθημερινά σε νέα ώρα μετάδοσης στις 7 και 20 το βράδυ «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» από Δευτέρα 20 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη σε νέα ώρα προβολής στις 9 και 15 το βράδυ «Το Σόι Σου» Από Δευτέρα 20 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη σε νέα ώρα προβολής στις 10 και 10 το βράδυ «Αστερα Ραχούλας» Από Τετάρτη 22 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη σε νέα ώρα προβολής στις 9 και 15 το βράδυ «Πάμε Πακέτο» Από Πέμπτη 23 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη σε νέα ώρα προβολής στις 9 και 45 το βράδυ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top