ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Η συμμορία των ανηλίκων λιθοβολούσε τους Αστυνομικούς και αυτοί τράπηκαν σε φυγή

ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Η συμμορία των ανηλίκων λιθοβολούσε τους Αστυνομικούς και αυτοί τράπηκαν σε φυγή

Οι ανήλικοι των Πολεμιδιών λιθοβολούσαν με πέτρες τα όργανα της Αστυνομίας όταν οι τελευταίοι κλήθηκαν να βάλουν σε τάξη την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από αυτόπτη μάρτυρα  που βρισκόταν στην σκηνή με το αυτοκίνητο, συμμορία 15 ανηλίκων έριχνε πέτρες και ξύλα στα οχήματα της Αστυνομίας.

Μάλιστα, αφού οι ανεγκέφαλοι έσπρωξαν το όχημα προς την φωτιά που ανάψαν, το έκαψαν. Θυμίζουμε πως το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από την εκκλησία.

Όπως μας αναφέρθηκε, η Αστυνομία παραβρέθηκε δύο φορές στον χώρο της πυρκαγιάς αλλά αποχώρησε γιατί οι ανήλικοι τους λιθοβολούσαν.

 

Διαβάστε επίσης: ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ανήλικοι έκαψαν όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία – Στην Αστυνομία η υπόθεση

Επίσης όπως μας ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, η ομάδα ανηλίκων πετούσαν πέτρες και στο όχημα της Πυροσβεστικής.

Την  υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.