ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Φάνος είχε επισκεφθεί τον Πένταυκα στο Toga Toga για να ζητήσει τον λόγο - Υπήρξε ξυλοδαρμός

Ο Φάνος είχε επισκεφθεί τον Πένταυκα στο Toga Toga για να ζητήσει τον λόγο - Υπήρξε ξυλοδαρμός

Ο δολοφονηθέντας Φάνος Καλοψιδιώτης είχε τεταμένες σχέσεις με τον Παναγιώτη Πένταυκα και μάλιστα είχε πάει στο νυκτερινό μαγαζί του τελευταίου προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού...

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο λοχίας του ΤΑΕ Αμμοχώστου Θανάσης Λοΐζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονικό Αγ. Νάπας: Ο Καλοψιδιώτης είχε διαφορές με τον ιδιοκτήτη του Castle και πρώην πρόεδρο της Αγ. Νάπας, σύμφωνα με την υπεράσπιση

Φονικό Αγ. Νάπας: Η αντίδραση της Κούλλας Μαυρουδή, μητέρα του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη...

Η κατηγορούσα αρχή κάλεσε τον τελευταίο να καταθέσει σε μια προσπάθειά της να δείξει ότι ο κατηγορούμενος Παναγιώτης Πένταυκας είχε λόγους να μην επιθυμεί την επιχειρηματική συνύπαρξη στην Αγία Νάπα με τον δολοφονηθέντα.

Ο Λοΐζου, λοιπόν, ανέφερε πως η Αστυνομία γνώριζε τρία περιστατικά που έδειχναν πως Καλοψιδιώτης και Πένταυκας είχαν διαφορές.

Αναφέρθηκε στα ακόλουθα:
•    Υπήρξε επεισόδιο με αλλοδαπό υπάλληλο του Καλοψιδιώτη έξω από το Toga Toga, ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Πένταυκα. Συγκεκριμένα ο αλλοδαπός ξυλοκοπήθηκε από ανθρώπους του Πένταυκα.
•    Ο Φάνος Καλοψιδιώτης επισκέφθηκε τον Πένταυκα στο Toga Toga. Πήγε εκεί προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από τον Πένταυκα για τον ξυλοδαρμό του υπαλλήλου του.
•    Διαφημιστής του Toga Toga («κράχτης») ξυλοκοπήθηκε από ανθρώπους του Καλοψιδιώτη σε σημείο πλησίον του Soho, ιδιοκτησίας του Φάνου Καλοψιδιώτη.

Ο Λοΐζου διευκρίνησε ότι τα δυο πρώτα περιστατικά έγιναν γνωστά στην Αστυνομία από πληροφορίες, ενώ για το τελευταίο είχε γίνει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

Επιπλέον, ο Λοΐζου που μετά το άγριο φονικό ανέλαβε να δεσμεύσει το όχημα του Πένταυκα, διέψευσε τη θέση ότι ο τελευταίος είχε πει στην Αστυνομία να βοηθήσει το έργο της παρέχοντάς της οπτικό υλικό από το Toga Toga. Η υπεράσπιση είχε προβάλει τη θέση ότι ο Πένταυκας στην κατάθεσή του είχε πει πως οι κάμερες του Toga Toga αποδεικνύουν πως δεν είχε εμπλοκή με τον φόνο...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top