Επίσημη ενημέρωση από την πρεσβεία για τους Κύπριους στο Λονδίνο – Δεν μπορούν να τηλεφωνήσουν

Επίσημη ενημέρωση από την πρεσβεία για τους Κύπριους στο Λονδίνο – Δεν μπορούν να τηλεφωνήσουν

Επίσημη ενημέρωση που φτάνει στο ThemaOnline, από την πρεσβεία μας στο Λονδίνο, σημειώνει ότι μέχρι τις 18:20 ώρα Κύπρου δεν υπάρχει καμία πληροφορία για Κύπριους τραυματίες μετά την τρομοκρατική επίθεση.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Την ίδια ώρα κλήσεις στο Λονδίνο δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν καθώς έχει «πέσει» το δίκτυο τηλεφωνίας. Νεότερες πληροφορίες που μεταδίδονται στα διεθνή δίκτυα κάνουν λόγο για τουλάχιστον μια νεκρή γυναίκα και πολλούς σοβαρά τραυματισμένους.

Υπενθυμίζουμε ότι άγνωστος οδηγός τζιπ παρέσυρε και τραυμάτισε πολλούς περαστικούς στην γέφυρα του Westminster. Στη συνέχεια έπεσε στην πύλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου και ανέσυρε μαχαίρι τραυματίζοντας αστυνομικό. Ακολούθως δέχτηκε τα πυρά των Αρχών.

Το κτύπημα θεωρείται και αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό με τον στρατό να βρίσκεται στους δρόμους ενώ έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: LIVE: Τρόμος στο Λονδίνο με δυο επιθέσεις – Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες – Στο δρόμο ο στρατός

 Αποκαλυπτικό οπτικό υλικό στα αγγλικά Μ.Μ.Ε. – Οι τραυματίες στη γέφυρα του Westminster – VIDEO & PIC\

EKTAKTO: Πυροβολισμοί στο Λονδίνο, έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο - Άνδρες είναι πεσμένοι στο πεζοδρόμιο - VIDEO

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE