ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του 28χρονου που καταζητείται – Μπαίνουν στη νεκρή ζώνη οι δεσμοφύλακες! – Και ελικόπτερο των Η.Ε.!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του 28χρονου που καταζητείται – Μπαίνουν στη νεκρή ζώνη οι δεσμοφύλακες! – Και ελικόπτερο των Η.Ε.!

Για διαρρήξεις και κλοπές εξέτιε ποινή στις Κεντρικές Φυλακές ο Ελληνοπόντιος που απέδρασε και καταζητείται.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μας πρόκειται για τον 28χρονο Ιράκλι Γκιρούλι που κατάγεται από την Γεωργία.

Όπως πληροφορηθήκαμε, λίγο μετά τις 20:00 (22/03) οι δεσμοφύλακες εισέρχονταν στη νεκρή ζώνη για να τον αναζητήσουν, συνεπικουρούμενοι από άνδρες των Ηνωμένων Εθνών.

Η Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών ενημέρωσε έγκαιρα τα Η.Ε. για τις έρευνες που γίνονται για εντοπισμό του δραπέτη. Μάλιστα, ελικόπτερο του Οργανισμού βοηθά στις έρευνες.

Αναμένεται να βοηθήσει και η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεντρικές Φυλακές: Γνωστή η ταυτότητα των δραστών – Ο ένας συνελήφθη μετά από πυροβολισμούς – Τουλάχιστον 40 δεσμοφύλακες ψάχνουν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE