Mεξικό: Πολίτες έπιασαν κλέφτη επ’ αυτοφώρω και του έκοψαν το χέρι

Mεξικό: Πολίτες έπιασαν κλέφτη επ’ αυτοφώρω και του έκοψαν το χέρι

Την πιο σκληρή τιμωρία επιφύλασσαν πολίτες στο Μεξικό σε δύο επίδοξους κλέφτες, τους οποίους έπιασαν επ’ αυτοφώρω να επιχειρούν να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα από τα σπίτια τους.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στο χωριό Tephe στα κεντρικά της χώρας, όπως γράφει η Daily Mail. Μάλιστα προσπάθησαν αρχικά να ξεφύγουν τρέχοντας στα χωράφια αλλά, αποφασισμένοι οι κάτοικοι, έβαλαν φωτιές (!) για να τους εντοπίσουν.

Ο 28χρονος Victor M.P πιάστηκε πρώτος και χτυπήθηκε ανελέητα από τον όχλο, που έφτασε να του ακρωτηριάσει το δεξί χέρι και να προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο αριστερό χέρι αλλά και στο κεφάλι.

Ο 46χρονος Jose A. R. επίσης ξυλοκοπήθηκε και υπέστη τραύματα στο κεφάλι.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο, με αστυνομική συνοδεία, όπου τους δόθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

qgswax0k

Aπό NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.