ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία για ιατρική αμέλεια - Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία για ιατρική αμέλεια - Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Ιατρική αμέλεια κατήγγειλε η οικογένεια του 37χρονου στον Αστυνομικό σταθμό Λεμεσού.

 Να σημειώσουμε πως ο 37χρονος ήταν χρήστης των ναρκωτικών και επισκεπτόταν συχνά το νοσοκομείο Λεμεσού για θεραπεία. 

Την Τετάρτη (29/3) μετά την θεραπεία του κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, όπου και τον βρήκε νεκρό η μητέρα του.

Η οικογένεια του  μετέφερε εσπευσμένα τον 37χρονο προς το νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και διαπίστωσαν τον θάνατο του οι Ιατροί.

Η οικογένειά του 37χρονου μετά από αυτό το επεισόδιο μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Λεμεσού και κατήγγειλαν το περιστατικό ως ιατρική αμέλεια.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση. 

Δείτε το Βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE