Στη δημοσιότητα εικόνες από το τροχαίο στο Survivor! ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα εικόνες από το τροχαίο στο Survivor! ΦΩΤΟ

Το βαν που μετέφερε τους μαχητές συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που έχασε τον έλεγχο και ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος βρίσκεται στο νοσοκομείο με κάταγμα στον ώμο και στα πλευρά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε στο χθεσινό επεισόδιο του survivor τόσο την ομάδα των Διασήμων όσο και τους τηλεθεατές για το ατύχημα, που είχε η ομάδα των Μαχητών.

Όπως είναι γνωστό σοβαρά τραυματισμένοι είναι η Ειρήνη Κολιδά η οποία και αποχώρησε αφού θα χρειαστούν έξι μήνες προκειμένου να αναρρώσει και ο Μάριος Ιωαννίδης ο οποίος θα συνεχίσει στο survivor. Ο Μάριος υπέστη κάταγμα στον ώμο και η Ειρήνη έχει δύο σπασμένα πλευρά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE