ΛΕΜΕΣΟΣ: «Καρφώθηκε» στον κυκλικό κόμβο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από απεγκλωβισμό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Καρφώθηκε» στον κυκλικό κόμβο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από απεγκλωβισμό του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 01/04 άντρας μετά από τροχαίο.

Συγκεκριμένα, στις 06.49 το πρωί του Σαββάτου 01/04 ,λήφθηκε  κλήση για τροχαίο δυστύχημα όταν μάρκας Toyota Vitz προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του κυκλικού κόμβου Αγ. Αθανασίου στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα.

Ένας άντρας απεγκλωβίστηκε από όχημα με την χρήση των υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου.

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE