Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κινηματογραφική ληστεία στην Πάφο με θύμα 39χρονη – Τελικά κατέληξε η ίδια με χειροπέδες

Κινηματογραφική ληστεία στην Πάφο με θύμα 39χρονη – Τελικά κατέληξε η ίδια με χειροπέδες

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 39χρονη ότι, γύρω στις 1.10 το μεσημέρι της Δευτέρας 3/4 ενώ βρισκόταν σε σπίτι όπου φιλοξενείτο στην Πάφο, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με φανέλα εισήλθε σε αυτό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αυτή μόλις τον αντίκρισε, αντέδρασε και τον κτύπησε με το καλώδιο της ηλεκτρικής σκούπας και την ίδια στιγμή, ο δράστης εκκένωσε άγνωστο σπρέι στο πρόσωπό της.

Η 39χρονη έπεσε στο έδαφος και το άγνωστο πρόσωπο προσπάθησε να δέσει τα χέρια της με πλαστική κολλητική ταινία χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού αυτή προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.
 
Η 39χρονη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο. 
 
Από έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία από την ιδιοκτήτρια, διαπιστώθηκε ότι κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €300, ένα ρολόι χειρός και ένα δακτυλίδι.
 
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι η 39χρονη διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθη. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λετυμπιώτης για Δόξα: «Ήταν λάθος - Δεν υπήρχε σκοπιμότητα ή δόλος»

Καταγγελίες μετά τον θάνατο του Πέτρου – «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο διαχείρισης επειγόντων περιστατικών στον αυτοκινητόδρομο»

Ενισχύεται με live chat το 1450 - Σχεδόν 200.000 κλήσεις μέχρι στιγμής - Το «μυστικό» που οδήγησε στην επιτυχία του

Νέες αυξήσεις στα καύσιμα πριν μπει ο Οκτώβρης – Ανεβαίνουν τα ποσοστά μετά την «επιστροφή» του φόρου κατανάλωσης – Πίνακας

«Επώδυνη διαδικασία το άνοιγμα του λογαριασμού του ρεύματος» – «Φωνάζει» για αισχροκέρδεια στις τιμές ο Λεβέντης

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πάφο - Σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονος - Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά στη Λεμεσό - Σε εφαρμογή το «Ίκαρος ΙΙ»



Β. Παπαδόπουλος για υπερωρίες: «Ήταν ένα λάθος και αναγνωρίστηκε – Δεν ήταν πολιτική απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας»

Β. Παπαδόπουλος για υπερωρίες: «Ήταν ένα λάθος και αναγνωρίστηκε – Δεν ήταν πολιτική απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας»

Τη θέση ότι ήταν ένα λάθος που αναγνωρίστηκε, εξέφρασε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σε σχέση με το θέμα που προέκυψε για τις υπερωρίες της τέως Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Δόξας Κωμοδρόμου, ξεκαθαρίζοντας πως η εν λόγω απόφαση δεν ήταν πολιτική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top