Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ταςς, η υπηρεσία Τύπου αναφέρει ότι αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε φακό εξερράγη στα χέρια του άνδρα.
«Άστεγος άνδρας βρήκε ένα πακέτο γύρω στις 0630 π.μ. Ώρα Μόσχας και αποφάσισε να ελέγξει το περιεχόμενό του, περιλαμβανομένου του φακού που είχε μέσα», σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη όταν ο άνδρας προσπάθησε να ανάψει το φακό. Από την έκρηξη υπέστη σοβαρό τραυματισμό το χέρι του.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις