LIFESTYLE

Πόσα χρωστά ο Σπαλιάρας; Ποιοι τον κυνηγούν;

Πόσα χρωστά ο Σπαλιάρας; Ποιοι τον κυνηγούν;

Το μοντέλο - παρουσιαστής δεν έκρυψε ποτέ ότι μπήκε στο reality για το χρηματικό έπαθλο.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, είναι ο επώνυμος για τον οποίο όλοι οι celebrities μιλούν με τα καλύτερα λόγια, αφού λένε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με χαμηλό προφίλ και εξαιρετικά μεγάλη καρδιά.

Κι αν κάποιοι πίστεψαν ότι μπήκε στο Survivor για να αποκτήσει προβολή και να ανέβουν οι μετοχές του κάνουν λάθος! Άλλωστε ο Σπαλιάρας δεν έκρυψε ποτέ ότι μπήκε στο παιχνίδι για τα λεφτά.

Το youweekly.gr αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Σπαλιάρας την τελευταία δεκαετία, με την κρίση, όχι μόνο σταμάτησε να αμείβεται από τις δουλείες του, αλλά αντιμετώπησε και τεράστια οικονομικά προβλήματα…

Φίλος κολλητός του αποκάλυψε ότι τον κυνηγάνε από το κράτος, για 30.000 ευρώ που χρωστάει στην εφορία! Κι όχι μόνο αυτό..

Να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης το τελευταίο διάστημα, δούλευε ως μέλος του πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη με μία εξαιρετικά χαμηλή αμοιβή… Έπαιρνε λιγότερα χρήματα και από δημοσιογράφους που είναι στο ρεπορτάζ 2 χρόνια…

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr λένε επίσης, ότι ο Γιάννης είχε εγκαταλείψει το σπίτι που έμενε και ζούσε πλέον μαζί με την μητέρα του που χιλιολατρεύει και αγαπάει. Σε αυτό δεν γνωρίζουμε αν συνέβαλε και ο πρόσφατος ξαφνικός θάνατος του πατέρα του.

Γι’αυτό είναι απομονωμένος και κλεισμένος στον εαυτό του πολλές φορές, σκεπτόμενος τα προβλήματα του, που σε κανέναν δεν έχει αποκαλύψει!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top