LIFESTYLE

Λέγεται ότι η Παπαδοπούλου εγκατέλειψε το Survivor! Αιτία οι καρύδες ή κανένα ατύχημα πάλιν;

Λέγεται ότι η Παπαδοπούλου εγκατέλειψε το Survivor! Αιτία οι καρύδες ή κανένα ατύχημα πάλιν;

Κι εμείς τρέμουμε... αφού την τελευταία φορά που διέρρευσε στην Ελλάδα ότι έφυγε η τραγουδίστρια, στον Άγιο Δομίνικο μετρούσαν ένα ατύχημα και δύο τραυματίες, τον Πρίαμο και την Κολιδά.

Την Μεγάλη Τετάρτη, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε στην εκπομπή La Biri Biri ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είναι πλέον στο παιχνίδι επιβίωσης. Η δημοσιογράφος σημείωσε ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως είπε η δημοσιογράφος για το παρασκήνιο της αποχώρησης: «Έμαθα χθες το βράδυ από εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή -κρατάμε μια πάρα πολύ μικρή επιφύλαξη- ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και ότι βρίσκεται από την Κυριακή στο ξενοδοχείο. Αυτή τη στιγμή, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Πάνος Αργιανίδης, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Ιωαννίδης παραμένουν στο νησί για να γίνουν τα γυρίσματα για την εκπομπή που θα γίνει την Κυριακή».

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη: «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν άντεξε τις πιέσεις. Παρά το γεγονός ότι μίλησε και με τον ψυχολόγο της εκπομπής, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει».

Φυσικά η Ελεονώρα Μελέτη την ίδια μέρα ανεβασε στο instastory της ένα video από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε τους καλεσμένους της για την Κυριακή του Πάσχα και σχολίασε: «Βρε μη με μαλώνετε …για εσάς δουλεύω! Για να κάνετε Πάσχα εδώ με Πάνο-Ειρήνη-Στέλιο στην πρώτη τους συνέντευξη, κ όχι μόνο #survivorGR». Ούτε λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου...

Διαβάστε επίσης: Δείτε το πολυτελέστατο ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου μένει η Ελεονώρα στον Άγιο Δομίνικο! VIDEO

Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τσακωμό της Ειρήνη με τον Μπο για τις καρύδες. Η ένταση ανέβηκε πολύ γρήγορα, ενώ και ο Κώστας Κοκκινάκης έγινε έξαλλος με τα όσα έλεγε η γνωστή τραγουδίστρια.

Της μίλησαν άσχημα και απαξιωτικά λέγοντλας της ο Μπο: «Πάλι με σένα θα ασχολούμαστε; Φάε όσο θες και σταμάτα. Έρχεσαι και βάζεις τα χέρια μπροστά στον άνθρωπο που μαγειρεύει. Το έχεις κάνει τρεις φορές. Μ’ ακούς τι σου λέω; Μη μιλάς όταν μιλάω για να ακούς τι λέω».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε και στη συνέχεια παρενέβη και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος εκνευρίστηκε γι’ ακόμα μία φορά μαζί της.

Ο ΣΚΑΪ μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το γεγονός.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top