ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Αγγελίδης: «Όλοι μαζί ας διασφαλίσουμε ένα αναίμακτο Πάσχα, χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες»

Ανδρέας Αγγελίδης:  «Όλοι μαζί ας διασφαλίσουμε ένα αναίμακτο Πάσχα, χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες»

Γραπτή Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη για την περίοδο του Πάσχα.

Με στόχο και το φετινό Πάσχα να είναι ασφαλισμένο, χωρίς τραυματισμούς και ακρωτηριασμούς από κροτίδες και πυροτεχνήματα, συνεχίζονται εντατικά οι προσπάθειες που καταβάλλονται από την Αστυνομία για πρόληψη και πάταξη του άκρως επικίνδυνου φαινομένου της κατοχής, χρήσης και εμπορίας κροτίδων κατά την εορταστική περίοδο, της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και του εγκλήματος γενικότερα. 
 
 Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία πραγματοποιεί στοχευμένη και έντονη εκστρατεία διαφώτισης του κοινού για τη χρήση κροτίδων και πυροτεχνημάτων, η οποία άρχισε στις 15 Μαρτίου, 2017.

Εντείνονται οι προσπάθειες για εντοπισμό και σύλληψη των προσώπων εκείνων που παράνομα εισάγουν, κατέχουν, πωλούν, κατασκευάζουν ή χρησιμοποιούν κροτίδες ή οτιδήποτε άλλο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κροτίδων. 

Ήδη, από τις 15 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν πέραν των 500 διαλέξεων σε σχολεία και οργανωμένα σύνολα, σε όλες τις πόλεις, τις οποίες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός μαθητών και νεαρών προσώπων. 

Στόχος της προσπάθειας αυτής της Αστυνομίας είναι μέσα από την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, να προβληματιστούν οι νεαροί και να συνειδητοποιήσουν τους τεράστιους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη σωματική ακεραιότητα των ιδίων και άλλων πολιτών, με την ενασχόλησή τους με την άκρως επικίνδυνη και παράνομη συνήθεια της χρήσης κροτίδων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top