ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νικόλας έλαβε θέση στην αντιπαράθεση Οδυσσέα και Σάβιας – Tweet και φωτογραφία με νόημα…

Ο Νικόλας έλαβε θέση στην αντιπαράθεση Οδυσσέα και Σάβιας – Tweet και φωτογραφία με νόημα…

Θέμα των ημερών έχει γίνει ξανά ο διορισμός της Σάβιας Ορφανίδου, υποψήφιας του ΔΗΣΥ στις βουλευτικές εκλογές και μέλος του πολιτικού γραφείου του κόμματος, στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο.

Αφορμή για να ξεκινήσει και πάλι η δημόσια συζήτηση για τον διορισμό της στάθηκε η δήλωση – ασπίδα προστασίας, που σήκωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργίαδης πρόσφατα στο ΡΙΚ μιλώντας για άδικη στοχοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γεωργιάδης: «Άδικη και ύποπτη η στοχοποίηση της Σάβιας» - Υπάρχουν και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι – κομματικά στελέχη - VIDEO​

Ακολούθησε ένας πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπουργείου Οικονομικών με χαρακτηρισμούς και καρφιά.

Στην αντιπαράθεση έλαβε θέση δια της πλαγίου οδού και ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη έγραψε στο twitter:

«Αναμενόμενο ότι οι υποδείξεις του Γ. Ελεγκτή ενοχλούν την εκάστοτε εκτελεστική εξουσία. Γι´αυτό ακριβώς οφείλουμε να στηρίξουμε το Θεσμό.»

Δείτε το tweet: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top