Έκλεβαν οχήματα από την Ισπανία και τα έστελναν στην Κύπρο- Που εντοπίστηκαν μερικά από αυτά

Έκλεβαν οχήματα από την Ισπανία και τα έστελναν στην Κύπρο- Που εντοπίστηκαν μερικά από αυτά

Δεκαέξι αυτοκίνητα που κλάπηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2017, από χώρα της Ευρώπης, φαίνεται να έφτασαν στην Κύπρο, σύμφωνα με μήνυμα της EUROPOL, προς την Αστυνομία Κύπρου.

Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό οργανισμό, τα οχήματα, που κλάπηκαν από την Ισπανία, μεταξύ των ημερομηνιών 24 Ιανουαρίου και 17 Φεβρουαρίου 2017, φαίνεται να εισήχθησαν στην Κύπρο με πλοίο, μέσω Πορτογαλίας.

Αμέσως μετά τη λήψη της πληροφορίας, στήθηκε επιχείρηση σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, για εντοπισμό και κατάσχεση των εν λόγω οχημάτων. Μετά από έρευνα, που διενεργήθηκε στο λιμάνι Λεμεσού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα, από τα πιο πάνω κλοπιμαία οχήματα.

Από διαγνωστικό έλεγχο, που διενεργήθηκε στα οχήματα αυτά, μέσω των αντιπροσωπειών τους στην Κύπρο, διαπιστώθηκε ότι η ταυτότητα των συγκεκριμένων οχημάτων, δεν ταυτίζεται με αυτή που αναφέρεται στα οχήματα.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα δώδεκα κλοπιμαία οχήματα, από περαιτέρω έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι αυτά, έφθασαν στην Κύπρο, ωστόσο εξήχθησαν ξανά σε χώρα της Ασίας, πριν από τη λήψη του μηνύματος από την EUROPOL.

*φώτο αρχείου

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το πολιτικό σύστημα εκπέμπει την εικόνα ενός μηχανισμού που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE