Ενδεχόμενο να μείνει δια βίου στην φυλακή ο Χριστάκης Θωμά

Ενδεχόμενο να μείνει δια βίου στην φυλακή ο Χριστάκης Θωμά

Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το Κακουργιοδικείο Λεμεσού να επιβάλει διαδοχικές ποινές για τους τρεις φόνους που διέπραξε ο Θωμά.

Νομικοί κύκλοι σχολιάζοντας την απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού σχετικά με την υπόθεση του τριπλού φονικού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιβληθούν στον Χριστάκη Θωμά διαδοχικές ποινές για τους τρεις φόνους.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα συντρέχουν και μπορεί να μείνει και για το υπόλοιπο της ζωής του στην φυλακή.

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος Χρηστάκης Θωμά κρίθηκε ένοχος στην κατηγορίας της ανθρωποκτονίας για το θάνατο των αδελφών Ντορζή και Αιμίλιο Μηλτιάδους που διαπραχθεί στις 24 Νοεμβρίου του 2015 στο κεντρικότερο δρόμο της Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΚΗ ΘΩΜΑ: Δέκα λεπτά ήταν αρκετά να σκοτώσει τρία θύματα αλλά όχι να καταδικαστεί για φόνο εκ προμελέτης

 

Τα δεδομένα για την ποινή του Θωμά – Ίσως και λιγότερο από 20ετία....

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΘΩΜΑ: Μέχρι την αίθουσα του δικαστηρίου ακούγονταν οι λυγμοί της μάνας των Ντορζήδων – Δηλώσεις Χρ. Ντορζή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ​

ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΩΜΑ: Έντονη αντίδραση συγγενών για την καταδίκη για ανθρωποκτονία – «Εν τούτη η δικαιοσύνη σας;»

Και η μητέρα του Θωμά στο δικαστήριο – Κοιτάζει τους δικαστές ο κατηγορούμενος – Αναφορά των δικαστών στο ThemaOnline

ΔΙΚΗ ΘΩΜΑ: Μεγάλη αγωνία για την απόφαση του Κακουργιδικείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE