ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η μεγαλύτερη νίκη του Νικόλα Παπαδόπουλου- Στο πλευρό του στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης

Η μεγαλύτερη νίκη του Νικόλα Παπαδόπουλου-  Στο πλευρό του στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης

Ως μεγάλη νίκη του προέδρου του ΔΗΚΟ μπορεί να χαρακτηριστεί ότι κατάφερε να φέρει κοντά του άτομα από τους μέχρι πρότινος εσωκομματικούς «αντιπάλους» του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ρεζιλίκια» στο ΔΗΚΟ με την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά την πανηγυρική, όπως χαρακτηρίζεται, σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ όπου επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητά του για τις ερχόμενες Προεδρικές εκλογές, κατάφερε να ενώσει υπέρ του και άτομα που ανήκαν στο αντίπαλο εσωκομματικό στρατόπεδο.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι, η μεγαλύτερη νίκη του Νικόλα Παπαδόπουλου, είναι το γεγονός ότι κατάφερε να φέρει στο πλευρό του τον αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος, Μάρκο Κυπριανού.

Ενώ πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης», κάνουν λόγο και για άλλα στελέχη που ανήκαν μέχρι πρότινος στη λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση, ενώ υπάρχουν άλλοι που ακόμα παραμένων στο στρατόπεδο των διαφωνούντων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top