ΠΑΦΟΣ: Πλήρωσαν πάνω από €7 χιλιάδες για 20 κιλά καπνού από τα κατεχόμενα - Σύλληψη 53χρονου και 61χρονου στο αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Πλήρωσαν πάνω από €7 χιλιάδες για 20 κιλά καπνού από τα κατεχόμενα  - Σύλληψη 53χρονου και 61χρονου στο αεροδρόμιο

«Χρυσάφι» τους κόστισε ο καπνός από τα κατεχόμενα.

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 5/5 στο αεροδρόμιο Πάφου, όπου είχαν παρουσιαστεί για να αναχωρήσουν για το εξωτερικό. 

Συγκεκριμένα, κατά τον ακτινοσκοπικό έλεγχο αποσκευών που διενεργείται από μέλη της Αστυνομίας που υπηρετούν στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αεροδρομίου, εντοπίστηκαν στις αποσκευές 61χρονου από την επαρχία Λάρνακας, 22 κιλά και 300 γραμμάρια βιομηχανοποιημένου καπνού, σε σακουλάκια των 50 γραμμαρίων. 
 
Κατά τον ίδιο έλεγχο, εντοπίστηκαν στις αποσκευές 53χρονου επίσης από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος θα συνταξίδευε με τον 61χρονο, 6 κιλά βιομηχανοποιημένου καπνού, επίσης σε σακουλάκια των 50 γραμμαρίων. 
 
Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη του Τελωνείου όπου μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος καπνός που μετέφεραν τα πιο πάνω πρόσωπα, είχε εισαχθεί παράνομα από τις κατεχόμενες περιοχές.  
 
Ο ανευρεθέν καπνός κατασχέθηκε από τα μέλη του Τελωνείου ενώ τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία έχασαν τελικά τη πτήση τους, διευθέτησαν τις υποθέσεις με εξώδικο συμβιβασμό ύψους €5,500 ο πρώτος και €1,750 ο δεύτερος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE