ΛΑΡΝΑΚΑ: Το Τμ. Διατήρησης δεν αφήνει πολυεκατομμυριούχο να ανεγείρει πολυτελές ξενοδοχείο– Δεν απαντά εδώ και 6 μήνες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το Τμ. Διατήρησης δεν αφήνει πολυεκατομμυριούχο να ανεγείρει πολυτελές ξενοδοχείο– Δεν απαντά εδώ και 6 μήνες

Από τη στιγμή που έπληξε η οικονομική κρίση την Κύπρο τονίστηκε η ανάγκη προκειμένου να γίνουν ξένες επενδύσεις στο νησί μας. «Μόνο έτσι θα πάρει ώθηση η κυπριακή οικονομία» έλεγαν οι εμπειρογνώμονες.

Αυτή η ευρέως αποδεκτή θέση, ωστόσο, φαίνεται πως είναι γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων ανθρώπων που κατέχουν θέσεις κλειδιά στην κυπριακή Πολιτεία.

Στην προκειμένη περίπτωση το Τμήμα Διατήρησης στέκεται εμπόδιο στα σχέδια πολυεκατομμυριούχου ξένου επενδυτή, ο οποίος είναι έτοιμος να αναγείρει πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Λάρνακας.

Ο εν λόγω επενδυτής που είναι πολιτογραφημένος Κύπριος και έχει επενδύσει 30 εκατομμύρια ευρώ στο νησί μας, έχει αγοράσει ακίνητα στην Πλατεία Ερμού με στόχο να υλοποιήσει το μεγαλεπήβολο αυτό έργο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE