ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΦΟΣ: Ιερέας διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με 32χρονη – Τους «έκοψε» ο αρχιερέας στην «ερωτική φωλίτσα» τους

ΠΑΦΟΣ: Ιερέας διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με 32χρονη – Τους «έκοψε» ο αρχιερέας στην «ερωτική φωλίτσα» τους

Στην Ιερά Σύνοδο πάει το ζήτημα ιερέα που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με χωρισμένη γυναίκα στην Πάφο.

«Ανάστατη» η Εκκλησία της Κύπρου από την σχέση που διατηρούσε παράνομα παντρεμένος ιερέας με παιδιά. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο ιερέας από την Πάφο, διατηρούσε δεσμό με χωρισμένη 32χρονη γυναίκα. Τον παράνομο δεσμό αποκάλυψε στον επίσκοπο της Πάφου ο σύντροφος της 32χρονης.

Ο ιερέας μάλιστα για να μπορεί να ζήσει τον έρωτά του ανενόχλητος, ενοικίασε διαμέρισμα στην Πάφο όπου έγινε η «ερωτική φωλιά» του παράνομου ζευγαριού και συχνά πυκνά βλέπονταν εκεί. 

Ο απατημένος σύντροφος της 32χρονης, μόλις ανακάλυψε τον παράνομο δεσμό της κοπέλας του και γνωρίζοντας πως ήδη η σχέση του είχε ναυαγήσει, αποτάθηκε στον επίσκοπο λέγοντάς του να λάβει μέτρα εναντίον του ιερέα.

Έτσι ο ίδιος μετέβη στην ερωτική φωλιά του ζευγαριού και κάλεσε τον ιερέα στο κινητό του. Ο ιερέας μη έχοντας άλλη λύση κατέβηκε από το διαμέρισμα και παραδέχθηκε την «ενοχή» του. 

Ο ιερέα τελεί υπό τρίμηνη αργία, ενώ το ζήτημα θα απασχολήσει ακόμη και την Ιερά Σύνοδο!  
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top