ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΔΕΚ και Οικολόγοι καταδίκασαν τους βανδαλισμούς στο ΕΛΑΜ

ΕΔΕΚ και Οικολόγοι καταδίκασαν τους βανδαλισμούς στο ΕΛΑΜ

ΕΔΕΚ και Οικολόγοι – Συνεργασία Πολιτών καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους τον βανδαλισμό των γραφείων του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα η ΕΔΕΚ αναφέρει:

Καταδικαστέες οι βιαιοπραγίες

«Με αφορμή την επίθεση κατά των γραφείων του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό, η ΕΔΕΚ καταδικάζει τις προσπάθειες και τις βιαιοπραγίες που πραγματοποιούνται με προφανή στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, πόλωσης και δυναμιτισμού του πολιτικού κλίματος.

Προφανείς είναι οι στόχοι». 

To Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών γράφει:

Η αντίσταση στον εθνικισμό δεν χρειάζεται βανδαλισμούς και βιαιότητες.

«Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών αντιστέκεται στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλεία, στον ρατσισμό και την ξενοφοβία αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει πράξεις βανδαλισμού ή βιαιότητας.

Ο βανδαλισμός των γραφείων του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό δεν μπορεί να θεωρηθεί ως πράξη αντίστασης στην ιδεολογία που προωθεί και προβάλλει το συγκεκριμένο κόμμα. Αλλοίμονο αν ανοίξει και πάλι ο κύκλος της βίας. Υπενθυμίζεται ότι είναι μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα που κυριάρχησαν στη διάρκεια του μεσοπολέμου τα εθνικιστικά φασιστικά καθεστώτα στην Ιταλία και Γερμανία.

Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να καταδικάσουμε την επίθεση κατά των επαρχιακών γραφείων του ΕΛΑΜ Λεμεσού όπως πριν λίγα χρόνια καταδικάσαμε την επίθεση κατά των γραφείων της ΕΔΟΝ Λεμεσού.

Το περίεργο είναι ότι τους αλλεπάλληλους βανδαλισμούς του επαρχιακού γραφείου μας στο Παραλίμνι δεν καταδίκασε ποτέ κανένα κόμμα ή πολιτικό κίνημα.

Γίνονται άραγε διακρίσεις στην πολιτική βία αναλόγως του θέματος και των… ψήφων;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση στα γραφεία του ΕΛΑΜ – Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το «βομβαρδισμένο» τοπίο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top