ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ανήλικος – Του έριξε πέτρα συμμαθητής του στο κεφάλι– Απεγνωσμένη η μάνα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ανήλικος – Του έριξε πέτρα συμμαθητής του στο κεφάλι– Απεγνωσμένη η μάνα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα, «δεν κάνουν τίποτα»…

Μαθητής σχολείου, φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά συμμαθητή του στο μάτι, μετά από ρίξιμο πέτρας στο κεφάλι, σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του ανήλικου που τραυματίστηκε, μέσω γνωστής σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το περιστατικό το οποίο έγινε σε σχολείο της πόλης, την Δευτέρα 8/5, όπου συμμαθητής του παιδιού της, το τραυμάτισε ρίχνοντας του πέτρα στο κεφάλι.

Η μητέρα, αναφέρει επίσης, ότι στο συγκεκριμένο σχολείο, υπάρχουν πολλά επικίνδυνα παιδιά, ενώ οι αρμόδιοι δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται μέσα στο σχολείο.

Ενώ, λόγω της κατάστασης, και της εικόνας που αντίκρισε βλέποντας το παιδί της, διερωτήθηκε πως θα έπρεπε να αντιδράσει και η ίδια ή ο κάθε γονιός σε μια τέτοια περίπτωση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.