ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΙΚΗ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ: Γιατί δεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για Ροδοθέου – Η Αστυνομία ψάχνει τον Φένεκ

ΔΙΚΗ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ: Γιατί δεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για Ροδοθέου – Η Αστυνομία ψάχνει τον Φένεκ

Το μέλος της ανακριτικής ομάδας για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας, λοχίας του ΤΑΕ Επιχειρήσεων Αρχηγείου, Κωνσταντίνος Ξάνθου, εξήγησε ανάμεσα σε άλλα τον λόγο που δεν εκδόθηκε ποτέ ένταλμα σύλληψης για τον Άντρο Ροδοθέου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο κ. Ξάνθου σε κάποιο σημείο της κατάθεσης του έκανε αναφορά στην γραπτή δήλωση του Χαράλαμπου Αντρέου ο οποίος στο πλαίσιο της κατάθεσης του σημείωσε ότι μετά τους φόνους ο «Μπένης» του είχε πει, «φέρε τον Αλβανό να τον παίξει ο Άντρος».

Ο κ. Ξάνθου, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, είπε στο δικαστήριο πως κατάλαβε ότι εννούσε τον Άντρο Ροδοθέου.

Σε εκείνο το σημείο η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Έλλη Παπαγαπίου ρώτησε τον κ. Ξάνθου, «εκδώσατε ένταλμα σύλληψης του Ροδοθέου;».  Ο ίδιος απάντησε ως εξής: «Δεν εκδώσαμε ένταλμα σύλληψης του. Στην κατάθεση του ο Χαράλαμπος Αντρέου έλεγε για κάποιον… Άντρο. Θέλαμε να είμαστε ακριβείς με τη μαρτυρία μας. Καταλάβαμε ότι εννούσε τον Ροδοθέου, αλλά δεν είχαμε άλλη μαρτυρία.»

Αναφορά στο δικαστήριο έγινε και στο όνομα του Γιώργου Φένεκ. Όπως υπογράμμισε ο κ. Ξάνθου η Αστυνομία τον ψάχνει στο πλαίσιο της διερεύνησης του τετραπλού φόνου.

Ο μάρτυρας αναφορικά με την αναζήτηση του συγκεκριμένου προσώπου είπε ότι «σύμφωνα με την σύζυγο του, Ροδούλα Γεωργίου Φένεκ, αυτός βρίσκεται στα κατεχόμενα.» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top