ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Γεν. Νοσοκομείο πεζός μετά από τροχαίο – Η οδηγός έπαθε σοκ αμέσως μετά το ατύχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Γεν. Νοσοκομείο πεζός μετά από τροχαίο – Η οδηγός έπαθε σοκ αμέσως μετά το ατύχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα με πεζό, σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί, στη διασταύρωση τον οδών Μισιαούλη και Καβάζογλου με Κωχ στη Λεμεσό.

Γυναίκα οδηγός ηλικίας 60 χρονών περίπου, στην προσπάθεια της να εισέλθει στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε με το όχημα της τον πεζό που διασταύρωνε εκείνη τη στιγμή. 

 

 Στη σκηνή έφθασαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ενώ η οδηγός, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπαθε σοκ αμέσως μετά το ατύχημα. 

Ο πεζός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στη περιοχή, ο πεζός βρισκόταν κάτω από το όχημα όταν κατέφθασε στη σκηνή το ασθενοφόρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εκτός κινδύνου.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE