Τίτλοι τέλους μετά απο 2,5 χρόνια για την υπόθεση ΣΑΠΑ – Ακούνε την ποινή τους Σαρίκας και οι άλλοι τέσσερις

Τίτλοι τέλους μετά απο 2,5 χρόνια για την υπόθεση ΣΑΠΑ – Ακούνε την ποινή τους Σαρίκας και οι άλλοι τέσσερις

Επειτα από μια δικαστική διαδικασία που κράτησε 2,5 περίπου χρόνια ανακοινώνονται σήμερα οι ποινές των καταδικασθέντων για την υπόθεση του ΣΑΠΑ στην Πάφο.

Οι πέντε, που κρίθηκαν ένοχοι από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, είναι ο πρώην Δήμαρχος Πάφου  και πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ Φειδίας Σαρίκας και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του  ΔΗΣΥ Γιώργος Μιχαηλίδης, του ΔΗΚΟ Ευστάθιος Ευσταθίου, του ΑΚΕΛ Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο όρισε τη σημερινή ημέρα για ανακοίνωση των ποινών για τους πέντε τους οποίους βρήκε ένοχους σε σωρεία κατηγοριών που αφορούν  χρηματισμό τους από εργολάβους που είχαν εμπλοκή στην εκτέλεση έργων του ΣΑΠΑ.

Στην τελευταία δικάσιμο ολοκληρώθηκαν και οι αγορεύσεις των δικηγόρων για μετριασμό της ποινής.

Κατά τη διάρκεια της  μακράς διαδικασίας δεκάδες μάρτυρες κατέθεσαν  ενόρκως στο  δικαστήριο ενώ εκατοντάδες τεκμήρια και χιλιάδες έγγραφα κατατέθηκαν.

Στην τελευταία δικάσιμο δικαστήριο εξέδωσε διατάγματα δήμευσης των περιουσιακών στοιχείων όλων των κατηγορουμένων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.