ΠΥΛΑ: 21χρονη εντοπίστηκε αιμόφυρτη έξω από διαμερίσματα – Χειροπέδες σε 31χρονο ταξιτζή από την Ορόκλινη

ΠΥΛΑ: 21χρονη εντοπίστηκε αιμόφυρτη έξω από διαμερίσματα – Χειροπέδες σε 31χρονο ταξιτζή από την Ορόκλινη

Νεαρή γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον 31χρονο σύντροφο της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης 18/05, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Πύλα υπήρχε νεαρή κοπέλα που αιμορραγούσε.

Μέλη του Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή. Με βάση τις εξετάσεις που έγιναν οδηγός ταξί από την Ορόκλινη, ηλικίας 31 ετών, φέρεται, ύστερα από λογομαχία που είχε με φίλη της συντρόφου του, ηλικίας 21 ετών από την Ελλάδα, να την κτύπησε πολύ άσχημα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η κοπέλα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κάταγμα ρινικού οστού και κτυπήματα στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος της. Η κοπέλα κρατήθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Μάρτυρας του περιστατικού ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το ανήλικο παιδί του 31χρονου και η σύντροφός του. 

Εναντίον του 31χρονου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης. Αυτός συνελήφθηκε και κρατείται στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE