Βαθύτατη λύπη για το τρομοκρατικό κτύπημα στη Μ. Βρετανία, εξέφρασε ο Νίκος Αναστασιάδης

Βαθύτατη λύπη για το τρομοκρατικό κτύπημα στη Μ. Βρετανία, εξέφρασε ο Νίκος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του για το νέο τρομοκρατικό κτύπημα, που έγινε στην Μεγάλη Βρετανία.

Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του για το νέο τρομοκρατικό κτύπημα, προσθέτοντας ότι χωρίς τη συνεργασία ανάμεσα στα κράτη δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά ανάλογα φαινόμενα.

Επεσήμανε ακόμη ότι τέτοια φαινόμενα πρέπει να κτυπηθούν στη ρίζα τους, «να δούμε τις αιτίες και τα αιτιατά και να πράξουμε ανάλογα, όλοι συνεργαζόμενοι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE