ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μετεωρολογικό δελτίο για όλο το τριήμερο του κατακλυσμού – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Το μετεωρολογικό δελτίο για όλο το τριήμερο του κατακλυσμού – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Το Σάββατο 3/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια, βόρεια και ανατολικά παράλια, και γύρω στους 27 βαθµούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά, δυτικά και νότια παράλια, στους 17 στα βόρεια παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις για να καταστεί ο καιρός το απόγευµα κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top