ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινδύνεψαν ξανά ζωές στη θάλασσα – Άμεση επέμβαση της Λιμενικής για διάσωση τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινδύνεψαν ξανά ζωές στη θάλασσα – Άμεση επέμβαση της Λιμενικής για διάσωση τους

Λίγο μετά τον τραγικό θάνατο του Χρίστου Ελευθεριάδη, 41 ετών από την Λευκωσία, ο οποίος πνίγηκε στα νερά του Ακάμα την Κυριακή (4/6) κατά την διάρκεια υποβρυχίου ψαρέματος, δυο νεαρά παιδιά ηλικίας 31 ετών κινδύνεψαν αυτή την φορά στις θάλασσες της Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου ψαροντουφεκά Χρίστου Ελευθεριάδη έριξε η νεκροψία – Δηλώσεις Ε. Αντωνίου

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λήφθηκε πληροφορία ότι δύο άνδρες, που επέβαιναν σε jet-ski, πιθανόν να κινδύνευαν, στην θαλάσσια περιοχή του Αγκυροβολίου Λεμεσού, κοντά σε ιχθυοτροφείο.

Αμέσως απέπλευσε για την περιοχή η Αστυνομική Άκατος «Αστραπή 30», του Ναυτικού Σταθμού Λεμεσού και λίγα λεπτά αργότερα, στις 8:45μ.μ., το πλήρωμα της ακάτου εντόπισε, τους δύο άνδρες. Βρίσκονταν πάνω σε jet-ski, το οποίο είχε εγκλωβιστεί στις σωλήνες τροφοδοσίας των ψαριών του ιχθυοτροφείου. 

Αφού παραλήφθηκαν από το πλήρωμα της Αστυνομικής Ακάτου, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο 31χρονους, κατοίκους Λεμεσού. Σύμφωνα με τους ίδιους, γύρω στις 6:45μ.μ. της ίδιας μέρας, ενώ βρίσκονταν εντός της θάλασσας με το jet-ski, αυτό παρουσίασε μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα ρεύματα και να καταλήξουν στο χώρο του ιχθυοτροφείου. 

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους και ότι δεν επιθυμούσαν να μεταβούν στο Νοσοκομείο για περίθαλψη, ενώ το jet-ski, ρυμουλκήθηκε από την Αστυνομική Άκατο και προσδέθηκε στην αποβάθρα του Ναυτικού Σταθμού Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην Κοφίνου και στο Αστυνομικό Σώμα για τον χαμό της Έλενας Νικολάου – Καταλείπει σύζυγο και ένα ανήλικο αγοράκι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top