ΚΟΣΜΟΣ

Το VIDEO που έγινε viral με δύο άτομα που… δεν κρατιούνται μέσα στο αεροπλάνο – Τρομοκρατημένη η "πρωταγωνίστρια"

Το VIDEO που έγινε viral με δύο άτομα που… δεν κρατιούνται μέσα στο αεροπλάνο – Τρομοκρατημένη η "πρωταγωνίστρια"

Ως «παρεξήγηση» χαρακτήρισε όσα συνέβησαν, η γυναίκα που χαϊδευόταν με τον ασυγκράτητο αρραβωνιασμένο συνεπιβάτη της…

Το ασυγκράτητο ζευγάρι, ενώ ήταν σε πτήση, είχε μια θερμή περίπτυξη, η οποία μάλιστα καταγράφηκε και σε βίντεο από άλλους επιβάτες του αεροπλάνου.

Το γεγονός, φαίνεται τελικά πως οφείλεται σε παρεξήγηση, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Sun», αφού φίλοι της 39χρονης κοπέλας, υποστηρίζουν πως ανέβηκε στα πόδι του 31χρονου, γιατί της το ζήτησαν φίλοι του.

Μάλιστα, όπως τονίζουν, της ζήτησαν να τον παρηγορήσει, γιατί ήταν στεναχωρημένος που δεν ταξίδεψε μαζί με την έγκυο αρραβωνιαστικιά του.

Η 39χρονη προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της μέσω Facebook, ωστόσο, τελικά έσβησε τον λογαριασμό της εντελώς. Είναι τρομοκρατημένη όπως σημείωσε, γιατί, ένα μεθυσμένο αστείο, κατέληξε να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι φίλοι της κοπέλας πάντως, έσπευσαν και εκείνοι να την προστατεύσουν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έκανε σεξ με τον 31χρονο.

Όσο για τον 31χρονο, που στο επίμαχο βίντεο φαίνεται να ρωτά τους υπόλοιπους συνεπιβάτες του, αν έχουν προφυλακτικό, μένει κρυμμένος μέχρι να ηρεμίσουν τα πνεύματα. 

Πηγή Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top